AquafitnessCardio-musculaire training en waterplezier gecombineerd.

Vanaf 12 jaar.

Kom en versterk uw lichaam terwijl u geniet van de voordelen van water.

Met de aquafitness groepsles verfijnt u uw figuur, verbrandt u op progressieve wijze calorieën terwijl u profiteert van de weerstand van het water en de sensaties die het tot 33° verwarmde water biedt. Aquafitness is verkrijgbaar in 3 versies: aquabike, aquagym en aquajump en aquapower.

  •     Aquabike: om uw benen te verstevigen, uw rug en billen op te bouwen en uw houding te verbeteren. Een complete sport, met muziek, toegankelijk voor vrouwen en mannen van alle leeftijden.
     
  •     Aquagym: dankzij de weerstand van het water kunt u met aquagym uw borst, armen en schouders verstevigen en tegelijkertijd uw buik- en bilspieren opbouwen. Een zachte sport die toegankelijk is voor vrouwen en mannen van alle leeftijden.
     
  •     Aquajump: Tonische gymnastiek op een kleine individuele trampoline geplaatst op een diepte van 1m30. Het ritme wordt aangehouden tot dynamische muziek. Niet aanbevolen voor mensen met ernstige rug- en gewrichtspijn.
     
  •    Aquapower: Optmimaliseert het spier- en cardiovasculaire werk. Deze activiteit vormt het lichaam. Dynamischer en tonischer dan aquagym, is deze cursus geïnspireerd op de Body Pump. Niet aanbevolen voor mensen met ademhalingsproblement of peesonsteking.

Boek hier uw sessie of koop uw abonnement

Informatie: pool@nemo33.com

Annulering:

Heb je een probleem? U kunt uw sessie zelf kosteloos annuleren tot 4 uur voor de activiteit. Ga naar "Mijn winkelwagen" om u af te melden. Je krijgt dan je sessie terug.
Na deze tijd verliest u uw sessie, tenzij u een medische verklaring overlegt waaruit blijkt dat u de geplande activiteit niet kunt uitvoeren.