Verjaardag van kinderenEen onvergetelijke ervaring!

Om de verjaardag van uw kind te vieren, zullen uw kind en zijn vriendjes zich onderdompelen in het warme en heldere water van NEMO33, onder begeleiding van 3 ervaren instructeurs, en op een speelse manier de eerste sensaties van het duiken ontdekken, vooral de meest aangename: gewichtloosheid.

De uitrusting is aangepast aan kinderen: masker, vinnen, stabilisatievest, ademautomaat en luchttank.
De jonge duikers duiken niet erg diep; het duiken vindt plaats op geringe diepte (- 5 meter maximaal). Tijdens de doop worden waterspelen aangeboden.
Gedurende deze tijd kunnen ouders en vrienden de groep bekijken door de grote ramen van de bar/restaurant onder het genot van een drankje.

Aan het einde van dit avontuur, met hun hoofd vol emoties, gaan de kinderen terug naar het restaurant om hun ervaring te delen onder het genot van een heerlijke taart.

Praktische informatie :

Leeftijd: 8 en 12 jaar
Aantal: 8 kinderen 
Totale duur: 2u30
Snack: cake van een Brusselse banketbakker + 1 drankje voor de kinderen
Document: toestemming van de ouders wordt aan alle ouders toegezonden
Prijs: 350 euro per groep
Mee te brengen materiaal: zwemkleding, handdoek, een muntstuk van 50 cent voor het kastje in de kleedkamer

Bekijk het schema voor deze cursus en reserveer uw plaats.

Annulering:

Heb je een probleem? U kunt uw sessie zelf kosteloos annuleren tot 7 dagen vóór de activiteit. Ga naar "Mijn winkelwagen" om u af te melden. Je krijgt dan je sessie terug.
Na deze tijd verliest u uw sessie, tenzij u een medische verklaring overlegt waaruit blijkt dat u de geplande activiteit niet kunt uitvoeren.

Meer informatie: pool@nemo33.com of 00.32.2.332.33.34